Anekke – a lány, aki meghódította a világot és a szívünket is!

Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy bátor, kalandvágyó lány, akit úgy hívtak, Anekke. A szóban forgó ifjú hölgy módfelett szerette a cicákat, imádott utazni és legfőbb célja volt a világ csodáinak felfedezése. Akár így is bemutathatnánk jelen írásunk főszereplőjét, Anekke-t, aki nem egy spanyol meséskönyv lapjairól indult el világhódító útjára. Nem: az ifjú kalandornő három testvér, pontosabban három kifogástalan renoméval rendelkező divattervező fejéből pattant ki, és lett egyszerre a testvérek által megálmodott divatos táskák fő motívuma.

Aki a vintage-et szereti, az Anekke divattáskáktól egyenesen el lesz ájulva!

Az Anekke pedig egy nem akármilyen brand – az elmúlt évek alatt valódi nemzetközi divatmárkává nőtte ki magát, amelyet különösen az egyedi és művészi kialakítása miatt szeretünk. Az Anekke táskák és kiegészítők stílusa egyedi és karakteres, a tervezők gyakorta élnek vintage, retro és romantikus elemek használatával. A leányzó „sztoriját” egyébként mi magunk is nyomon követhetjük: a márka honlapján olvashatók azok a szívmelengető kis történetmorzsák (amelyek egyébként a folyamatosan piacra dobott kollekciók egyes darabjain is feltűnnek vizuális formában), ahol a tervezők megosztják velünk a karakter életét, utazásait és lebilincselő élményeit.

Személyre szabható divattáska, ami még a szigorúan modern stílus kedvelőinek szívét is megolvasztja

A szóban forgó divattáskák különlegessége, hogy minden darabjuk egy különálló, aranyos történetet mesél el, legyen szó akár egy kézitáskáról, pénztárcáról vagy egyéb kiegészítőről. Így az Anekke táskák jóval többek divatos kiegészítőnél, és így a személyes stílusodnak, az éppen aktuális hangulatodnak is tökéletesen hangot adhatsz a viselésükkel.

Most akkor divattáska vagy művészi alkotás?

 

Mért ne lehetne mindkettő?! A kiegészítőkre tekintve joggal ébredhet fel benned az érzés, hogy nem is egy „egyszerű”, minőségi táskát nézel, hanem egy csodaszép festményben gyönyörködsz, amely különleges álomszerűségével éteri hangulatot kölcsönöz a megjelenésednek.

Kiknek ajánlott?

E táskák mindazoknak szívből ajánlottak, akik szeretik az egyediséget, a művészetet és a divatot – mindezt egy kiegészítőben ötvözve! Azok, akik nem félnek kiállni a tömegből, és szeretik, ha a ruháik és kiegészítőik nem tucatdarabok, sőt, az egyedi kisugárzásuk miatt vonzzák a tekintetet. Az Anekke táskák különösen jól passzolnak azokhoz a hölgyekhez, fiatal lányokhoz, akik kedvelik a romantikus, a bohém vagy a vintage stílust. Magadra ismertél a leírásból? Akkor nincs is más dolgod, mint a Minőségitáska webshop oldalára kattintva kiválasztani álmaid kiegészítőjét.

Azért a mindent felülíró prémiumszínvonalról sem feledkezhetünk meg

Azért azt már sejted, hogy a szóban forgó táskák cukisága nem jogosítja fel a márkát arra, hogy a versenytársait maga mögé utasítva nemcsak kikövetelje, de meg is tartsa a helyét a legszínvonalasabb, prémiumminőségű divattáskák képzeletbeli listáján. Kell itt lenni még valami többnek is… és van is! A „titok” a divattáskák kifogástalan minőségében rejlik: minden egyes darab gondosan készül, figyelembe véve a legapróbb részleteket is. A kiváló minőségű anyagok biztosítják a tartósságot és az időtállóságot, míg a precíz kidolgozás szavak nélkül is mesél a tervezők odaadásáról és példátlan szakértelméről.