Strapabíró táskák utazáshoz

Ha imádsz utazni, netán a munkádból kifolyólag folyton úton vagy, a bőr utazótáska elengedhetetlen kelléke kell legyen az eszköztáradnak: mindig Veled van, cipekedik helyetted és a legmostohább körülmények között is számíthatsz rá. A bőr utazótáska minden támasztható kritériumnak megfelel, ráadásul hihetetlenül jól néz ki és soha nem megy ki a divatból. Jóllehet, egy prémiumminőségű utazótáska nem olcsó mulatság, mégis számtalan oka van, ami miatt megéri a pénzét.

Érvek a bőr utazótáska mellett

A bőr megmunkálásának története évezredekre nyúlik vissza, de népszerűsége a mai napig sem kopott egy fikarcnyit sem. Ennek oka legfőképp az anyag elnyűhetetlenségében és a tartóságában rejlik. Míg egy műbőr vagy textil anyagú termék néhány éven belül könnyedén tönkremehet, addig a valódi bőr évtizedekig kitart. Ez a tulajdonság egy bőr utazótáska esetében még inkább jól jöhet, hiszen a gyakori, intenzív használat jócskán igénybe veszi a tűrőképességet.

A bőrtáskák, mint divatos kiegészítők

 

A bőr utazótáskák nemcsak hasznosak és időtállóak, de fölöttébb szemrevalók is. Tulajdonosának komoly, magabiztos kisugárzást kölcsönöz, emellett az elegáns megjelenés kikerülhetetlen darabkája is. Akár tanári állásod van, akár valamilyen hivatali munkát végzel, esetleg az üzleti szférában tevékenykedsz, egy bőr utazótáska nem hiányozhat a kelléktáradból. A klasszikus fekete és barna színek pedig szinte minden öltözethez passzolnak.

Hanyag elegancia díszkötésben – a bőr utazó sporttáska

Természetesen nem kell feltétlenül egész nap öltönyben flangálnod ahhoz, hogy ilyen táska legyen nálad. Egy bőr utazó sporttáska ugyanis „civilben” is kiváló szolgálatot teljesít. Legyen szó egy kisebb kirándulásról, esetleg az edzőtermi látogatásokról, a bőr utazótáska megbízhatóságára bátran számíthatsz. Az ellenállóság mellett, a praktikusság, a kényelmes hordhatóság és az utánozhatatlan dizájn is a bőr utazó sporttáska mellett szól.

Bőr utazó hátizsák a mindennapokra

Amennyiben csak kicsiben (legalábbis a méreteket tekintve) gondolkodsz és az egyszerű hétköznapokon is szeretnéd élvezni a bőr áldásos előnyeit, akkor sem kell csüggedned! A bőrből megmunkált utazó hátizsákok ugyanis egyre nagyobb teret hódítanak a fogyasztók körében. A növekvő kereslet pedig a gyártók palettájának sokszínűségét eredményezi, aminek köszönhetően ma már mindenki megtalálhatja a számára leginkább hasznos, illetve stílusához legjobban passzoló modellt.

„Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél”

A fenti Saint-Exupéry idézet akár a bőrtáskák mottója is lehetne. Egy ilyen tatyót ugyanis nem elég csak megvásárolni, ugyanis folyamatos ápolást és gondoskodást igényel. A bőr egyik legnagyobb ellensége a víz, amitől könnyedén megkeményedik, így veszíthet a minőségéből. Ajánlatos ezért minden használat után egy száraz ronggyal áttörölni, megszabadulva ezzel az út porától. Ha mégis foltot találsz, alkoholmentes nedves törlővel töröld át! Ahhoz, hogy a táskád hosszú életű legyen, ne feledd a bőrtípushoz illő waxszal ápolni!