sportos női táska

Praktikus és csinos táskák edzéshez

sportos női táska

Ma már a női sporttáskák is legalább annyira divatos megjelenésűek, mint bármelyik más trendi kiegészítő. A hölgyek ugyanis szeretnek a nap minden percében fantasztikusan kinézni. Miért lenne ez másképp a konditerembe menet vagy úton hazafelé az edzésről? Természetesen nem ez az egyetlen oka a női sporttáskák térnyerésének, ugyanis egy fitneszteremben több holmira lehet szükségünk, mint azt valaha gondoltuk.

Mit vigyek magammal a konditerembe?

Amennyiben még csak most ismerkedsz az edzőtermek világával és szeretnéd a lehető legjobban érezni magad a tréning alatt, ajánlatos alaposan „felfegyverezned” magad. Először is gondoskodnod kell a megfelelő öltözetről, vagyis mindig legyen nálad váltóruha és edzőcipő. A baktériumok minél effektívebb elkerülése érdekében, vigyél magaddal egy törölközőt, amire ülve/fekve használhatod a kondigépeket. Végül pedig, ha van lehetőséged zuhanyzásra, akkor szükség lesz a tisztálkodási szerekre is.

 

női sporttáska

 

Ha nem a méret a lényeg

A női sporttáskák rendkívül sokfélék lehetnek, így választásunk tárgyát a lehető legrészletesebben igazíthatjuk a saját igényeinkre. Például, ha a futóedzéseket preferálod, valószínűleg nem sok holmira lesz szükséged. Az ilyen helyzetekre szolgál kézenfekvő opcióként az egyszerű tornazsák. A női sporttáskák legkisebb és legegyszerűbb verziójától kezdve mindenféle van. A választék rendkívül sokszínű, hiszen szinte az összes hazai és nemzetközileg is elismert sportszergyártónak megvannak a maga reprezentánsai.

 

A legnépszerűbb sportos női táska

Amikor női sporttáskákról beszélünk, akarva-akaratlanul is a hátizsákok jelennek meg lelki szemeink előtt. Ez a változat a leggyakrabban viselt sportos női táskaként van emlegetve, hiszen hétköznapi használatkor is ugyanúgy hasznos tud lenni, mint az edzések idején. A tágas fő rekesz elegendő helyet biztosít a nagyobb holmiknak, míg a kisebb belső zsebek kiváló búvóhelyként szolgálnak az apróbb, de annál értékesebb dolgoknak. A párnázott háttámla és a vállpántok a kényelmes hordozhatóságot biztosítják.

Terítéken a klasszikus edzőtermi táska

Amint már említettük, ha igazán komolyan gondolod a testedzést, akkor a felszerelést sem aprózhatod el. Ahhoz, hogy mindennek garantáltan legyen elég helye, érdemes a nagyobb, 25-30 literes modellbe invesztálnod, hogy elkerüld a későbbi kellemetlenségeket. Az egyvállas kialakítású, strapabíró poliészterből készült darabok gond nélkül kiállnak minden próbát. Elképesztően kompakt kialakításúak és minden esztétikai szempontnak eleget tesznek.

A női sporttáskák Góliátja

Ha nem az a típus vagy, aki a véletlenre bízná a dolgokat és szeretsz nagyban gondolkodni, akkor kétségkívül Duffel típusú sporttáskára lesz szükséged. Ezen darabok méretei 40 literes űrtartalomtól 85 literesig terjednek, tehát helyszűkében biztosan nem fogsz szenvedni. A különálló cipőtartó rekesz és a kulacstartók pedig extrán hasznosak egy ilyen grandiózus táskában. Az utazótáskaként sem utolsó modellek legtöbbje ráadásul vízálló anyagból készültek, ami plusz védelmet nyújt az értéktárgyaidnak.