keresztpántos táska

Keresztpántos táska a rohanó mindennapokra

keresztpántos táska

Manapság már senki nem mozdul ki otthonról néhány kisebb-nagyobb személyes holmija nélkül. Szinte kötelezően velünk van mindig a mobiltelefonunk, a kulcsaink, néhány irat és alkalomtól függően pár másik cucc. Ezek a dolgok nem mindig férnek el a zsebeinkben, de ha mégis, sokszor kényelmetlen ekkora súllyal sétálni, közlekedni. A keresztpántos táska pont ilyen helyzetekre lett kitalálva, nélkülözhetetlen személyes tárgyaink kényelmes és biztonságos tárolására.

Nagyon felkapott a kersztpántos táskakeresztpántos táska

Ezek a típusú oldaltáskák – vagy másnéven crossbody-k – óriási sikernek örvendenek szerte a világon, így nem csoda, hogy minden jelentősebb divatcég forgalomba hozta saját termékeit, természetesen önnön arculatjukra formázva. Az óriási kereslet eredményeképp, a keresztpántos táskák palettája szinte végelláthatatlan.

Amennyiben Ön a sportos stílusú szütyőket preferálja, nyert ügye van, ugyanis csaknem az összes nagy sportszergyártó vállalat a Nike-tól kezdve, az Adidas-on át egészen a Reebok-ig képviselteti magát ezen a téren. De ha már a könyökén jön ki a pipa, a háromlevelű lóhere és az ugró puma, próbáljon ki valami újat.

Egyedi kialakítású változatokkeresztpántos táska

 

Bár az Under Armour nem rendelkezik akkora hagyományokkal, mint az előbb említett elit cégek, világméretű népszerűségük napról napra nő. Közkedveltségük okát a szűnni nem akaró innovációjukban kell keresni. A Patterson backpack névre hallgató keresztpántos táskájuk például egy úgynevezett Storm1 nevezetű technológiával készült, amely a víznek és a hónak is teljesen ellenáll.

A kompakt kis jószág két és fél literes űrtartalommal bír és 500 grammnál nem nyom többet. A fő zseb és a mellékrekeszek egyaránt cipzárasok, így teljes biztonságban tárolhatja benne dolgait. A vállpánt természetesen állítható, hogy a lehető leginkább komfortos legyen a viselése.

Azoknak, akiknek ennél több hely kell, ideális lehet a The North Face keresztpántos táskája, a Field Bag. Ez a 7 literes verzió, már egy nagyobb tabletet is elnyel, de számos kisebb zsebbel is rendelkezik. Mindegyik rekesz cipzáras, így kizárt, hogy bármi kipottyanjon belőle.

További keresztápntos táska típusokkeresztpántos táska

Ötletes újítás a Field Bag-nél a felső fül megléte, így a szokásos vállon való viselés mellett, kézben is kényelmesen hordható. A San Franciscó-i cégnél már a kezdetektől odafigyeltek a kitűnő minőségre, hiszen legfőképpen túrázóknak és hegymászóknak készítettek és készítenek ma is felszereléseket. A sima, utcai termékekre is élethosszig tartó garanciát adnak, ami lássuk be, nagyon ritka ebben az iparágban.

A The North Face keresztpántos táskái viszont nem csak erősek és praktikusak, de nagyon szemrevalók is. Kellemes forma és letisztult, mégis markáns vonalak jellemzik ezt a márkát. Láthatjuk hát, hogy a keresztpántos táskák palettája iszonyatosan széles, ennek hála mindenki megtalálhatja a saját igényeinek és stílusának leginkább megfelelő darabot.