válltáska

Sportos és elegáns válltáska férfiaknak

válltáska

A nők imádják a kiegészítőket, ehhez kétség sem férhet. A ruhaneműkön és a különböző ékszereken kívül a táskák is a rajongásuk tárgyát képezik. Ha végigpásztázzuk az utcákon sertepertélő hölgyeket, szinte kivétel nélkül mindegyiknél befigyel egy-egy darab. Egyre trendibbé vált azonban a válltáska férfi körökben is, hiszen az erősebbik nem tagjai is rendre szívesebben hordják azokat.

Miért előnyös a válltáska?

válltáska

A méretüknél fogva ezek általában kisebbek, ami teljesen érthető, mivel az erősebbik nem képviselői kevesebb holmit hordanak magukkal. Egy átlagos nagyságú oldaltáska 20×24 cm-es méretet jelent, de így is kényelmesen elférnek benne az iratok, kulcsok, a pénztárca és a mobiltelefon is. Vannak persze ennél valamivel terjedelmesebb darabok is, amelyek például egy nagyobbra nőtt tabletet is simán elnyelnek.

 

Azok, akik szeretik rendszerezve tárolni a dolgaikat, nyert ügyük van, ugyanis a legtöbb válltáska férfiaknak készült változata is tele van rekeszekkel és kisebb – nagyobb zsebekkel. A praktikusság mellett van egy másik előnye is ezeknek a kiegészítőknek, mégpedig a kényelem. Az állítható vállpánt lehetővé teszi számunkra, hogy személyre szabjuk annak hosszát, aminek köszönhetően gond nélkül viselhetjük egy vállon vagy keresztben.

Érdemes figyelni a válltáska viselése soránválltáska

Sajnos nem csak a viselőik szeretik az oldaltáskát, de az a zsebtolvajok egyik kedvenc célpontja is. Egy masszív fémcipzár azonban nem csupán biztonságosabb, de jóval tartósabb is, mint az egyszerű műanyagból készültek. Mivel egyre nagyobb teret nyernek a válltáskák férfiaknak szóló kiadásai, a boltok és a webshopok repertoárja is folyamatosan duzzad és jobbnál jobb darabok kerülnek a piacra a lehető legváltozatosabb formákban.

Az egyszerűbb, sportosabb típusú táskákat inkább a mindennapi rohanáshoz ajánljuk. Ezek a lezserebb darabok nagyrészt poliészter anyagból készültek, ennélfogva szívósak és kevésbé sérülékenyek, így minden helyzetben megállják a helyüket. Egy elegáns válltáska férfiszemmel is megkapó tud lenni, főleg a bőrből készült modellek. Ezek picivel drágábbak ugyan, de bőven meghálálják a beléjük vetett bizalmat, és évekig rendíthetetlenül kísérnek minket a szürke hétköznapok sodrában.