strandtáska

Strandtáska őrület idén nyáron is!

strandtáska

Bár már lassan vége van a nyárnak, az időjárás még mindig perzselő. Az utolsó szabadnapokat az iskola előtt még érdemes kihasználni, és utoljára még egy nagyot csobbanni a nekünk tetsző vízparton a családdal. Ennek tükrében pedig még a strandtáska sem kerülhet be a szekrénybe, hiszen a szóban forgó kiegészítő nélkül nem érdemes egy tapodtat sem mozdulni, ha az önfeledt strandolás a cél. Az említett használati eszközről előszeretettel mondjuk, hogy roppant praktikus – bizony, hiszen a könyveken, a naptejen, napolajon, száraz ruhákon, papucson és törölközőn kívül ide kerül a telefonunk, a pénztárcánk, illetve a házkulcsunk is.

Praktikus- ám ez nem azt jelenti, hogy nem lehet esztétikus is. Idén nyáron ismét taroltak a belül rekeszes darabok, amelyek nagy népszerűségüket annak köszönhetik, hogy az azokban tárolt dolgok nem ömlesztve, hanem gondosan szétválogatva utaznak velünk. Az sem árt, ha a kiszemelt tároló mellett kívül is vannak kisebb-nagyobb zsebek, hiszen így a szájfénynek vagy a napszemüvegnek is biztonságos helyet biztosíthatunk. A szebbik nem képviselői közül sokan szeretik a bikinijükhöz stílusba hozzáigazítani a strandtáskát.

Abban az esetben, ha Ön is szívesen tenne így, szavazzon bizalmat a tengerészkék, matrózmintás darabok egyikének- feltéve, ha szeretne a strand szépévé avanzsálni. Mivel a nyár és a vízparti pihenés a vidámságról szól, érdemes a jókedélyünket a strandtáska fazonjában és színeiben is tükrözni. Az élénk színű, bohókásan jópofa kiegészítők garantáltan feldobják az unalomba fulladó perceket, és levesznek mindenkit a lábukról. Az sem jelent gondot, ha nem tartozik a szín kavalkád szerelmesei közé, hiszen a fekete vagy a fehér strandtáskák az örök elegancia jegyében mindig divatosnak és stílusosnak számítanak majd. Idén már megfigyelhettük, hogy a 70’-es és a 80’-as évek trendjei újra a reneszánszukat élik-, nem képez kivételt ez alól a strandolásra kialakított hasznos kiegészítő sem.strandtáska

A bohém és a játékosan hippis stílus kedvelőinek nagy örömére szolgál a széles spektrumon mozgó kínálat. A 2019-es év nagy durranása a teljesen átlátszó strandtáska. Bár ez utóbbi kiegészítőt csak a legbátrabbak – és enyhén extrovertáltak – kedvelik, kortól függetlenül keresett egység a piacon. Arra viszont figyeljünk oda, hogy ha a strandtáska ez utóbbi kategóriájának szavazunk bizalmat, az intimebb dolgokat –amelyeket nem szeretnénk közszemlére tenni- inkább hagyjuk odahaza.